Estopa inicia la temporada de grans concerts a la TAP

Estopa a la Tarraco Arena PlaçaMés de 4.000 persones van visitar divendres passat la Tarraco Arena Plaça en motiu del concert del grup Estopa, un show de més de 2 hores on van presentar el seu darrer disc “Rumba a lo desconocido”. Tampoc van faltar els temes clàssics de la banda de Cornellà com “La Raja de tu falda” “Vino tinto” o “Me falta el aliento”. En David i en Jose van mostrar la seva millor faceta com a artistes, connectant a cada moment amb un públic assistent que, com van dir ells, va cantar “a grito pelao” cadascuna de les cançons incloses al repertori.

L’aparició a escena sortint d’una marco rentadora, el cant a capella a mig concert, despullant les seves veus davant els fans, i el final apoteòsic, van marcar les pautes d’un espectacle que recordarem molt de temps.

Estopa va donar inici a la temporada de grans concerts a la Tarraco Arena Plaça, on el principal protagonista serà el Festival IMAGINA’T que portarà grups com Gente de Zona, Status Quo, Hombres G, Loquillo i Abraham Mateo. Ja podeu comprar les vostres entrades a TAP.CAT.