Antonio Orozco obre el cartell del Winter Festival de la Tarraco Arena Plaça

El barceloní, autor de temes com ´Devuélveme la vida´, actuarà en la Tarraco Arena el proper 11 de desembre.

ANTONIO-OROZCO2.jpgLa Tarraco Arena Plaça (TAP) by San Miguel presenta per a les properes setmanes un complet i variat cartell d’espectacles que ha donat a englobar en el Winter Festival, un cicle que té al cantautor barceloní Antonio Orozco com a cap de cartell. El popular artista, autor de temes com Devuélveme la vida o Quiero ser, portarà a Tarragona el seu estil proper i les seves lletres honestes i profundes, que li han convertit en una de les veus més importants nacional i internacionalment, amb més de mig milió de discos venuts i més d’1.000 concerts realitzats. A més, la seva recent presència com a jurat en el concurs televisiu La Voz ha incrementat encara més la seva popularitat en l’últim any. Orozco actuarà en la TAP el divendres 11 de desembre.

Abans, no obstant això, tindrà lloc un altre concert de primeríssima fila, si bé en aquest cas anunciat fa ja mesos: el de Rosendo, que se celebra el dissabte 28 de novembre i que servirà per inaugurar el Winter Festival. Rosendo, un dels artistes que generen més unanimitat en el rock espanyol i l’espectre del qual de fans engloba a tres generacions, arribarà a Tarragona en un dels últims concerts del seu gira Mentida em sembla. Aquest mateix dia, a més, enfront de la plaça, tindrà lloc una concentració de motos Harley-Davidson. Després de Rosendo i Orozco, el festival continuarà amb un canvi d’estil i format: arribarà el torn del teatre infantil amb l’espectacle *Tarzán, el musical, basat en el famós personatge de la selva i que presenta una original posada en escena per a tota la família. El muntatge, que arriba a Tarragona després de collir èxits de públic i crítica allà on està sent representat, podrà veure’s en una única funció, el 27 de desembre a les 18 hores.

La TAP serà també el recinte en el qual els tarragonins donaran la benvinguda al 2016. La nit del 31 de desembre, el recinte acollirà una gran festa de finalització d’Any organitzada pel grup B-Free, que començarà després de les campanades i s’allargarà fins a les primeres hores del matí.

I, amb l’Any Nou arribarà de nou un espectacle de tall nadalenc: el Roller Cinema Xou, que es podrà veure els dies 2 i 3 de gener. Es tracta d’una jornada dedicada al roller que deixarà al públic bocabadat. Un espectacle d’última generació que uneix el món dels musicals amb el del patinatge artístic, amb la participació estel·lar de la cantant Gisela.

El Winter Festival continuarà l’últim cap de setmana de gener (dies 29-31), amb una nova fira dedicada a les food trucks, després del rotund èxit de la celebrada a l’octubre.

I, finalment, el cicle acabarà amb el concert del popular cantant cordovès Antonio José (guanyador de la Veu 2015), el 5 de febrer i emmarcat dins de les festes de Carnestoltes.

Font: DiarideTarragona

VENTA DE ENTRADAS