Arrenca l’IMAGINA’T

El Festival Imagina’t arrenca aquest cap de setmana a l’espectacular espai de la Tarraco Arena Plaça (TAP) per no parar d’oferir espectacles fins el 24 de setembre. I ho fa amb dues propostes molt especials. Amb l’art de Paco Candela i la força de Los Suaves.

Aquesta mateixa nit podrem gaudir de la prodigiosa veu del sevillà Paco Candela i la seva capacitat innata per interpretar fandangos, tangos, peteneres, sevillanes, rumbes i molts més estils. L’actuació, organitzada en col·laboració amb la Casa de Andalucía de Tarragona, disposa d’entrades que oscil·len entre els 21 i els 50€.

I el dissabte, torn per Los Suaves, banda clau en la història del rock urbà estatal que es troba a la recta final de la seva gira de comiat ‘La Música Termina’. Concert històric i oportunitat única per gaudir dels gallecs, amb més de 35 anys, 15 àlbums a les seves esquenes i més de 2 milions de discos venuts. Els acompanyaran a l’escenari dues prometedores formacions tarragonines que convertiran la nit de dissabte a la TAP en una nit de rock en majúscules: La Desbandada i Ruido Ilegal.

Encara no tens entrades?
Pots adquirir-les a través de TAP Ticket.
També les taquilles físiques tots els dies de 10 a 14h. i, els dies d’actuació, dues hores abans de l’obertura de portes.