Arriba “Made as America” la fira de la customització

El cap de setmana del 2 al 4 de setembre, arriba “Made as America” un esdeveniment que reunirà a la Tarraco Arena Plaça al experts, amants i aficionatas de la customizació i preparació de motos i cotxes.

Es tracta d’una fira que ens proposa submergir-nos en aquesta afició tan americana, inspirada en el conegut programa televisiu Fast’n Loud de la cadena Discovery Channel. Serà la primera fira d’aquest tipus al nostre terriori i està organitzada per V8 Classic Trucks i Feel like a Vip, dues marques líders en el sector i que compten amb els drets Fast’n Loud al nostre país. Si en aquest programa l’equip de Gas Monkey reconstrueix i transforma cotxes en molt mal estat per convertir-los en vehicles al·lucinants, la Tarraco Arena Plaça es convertirà en un gran taller on les gran marques i firmes més especialitzades, oferiran productes i accessoris, demostracions, tallers i exposició de vehicles al voltant d’aquesta temàtica.

A més, comptarem amb una amplia selecció de Food Trucks, espectacles i música d’arrel americana, per gaudir d’un estil de vida que cada cop reuneix a més adeptes.

Ben aviat, més informació.