Arriba Made As America

Madeasamerica

Arriba Made As America, un esdeveniment dedicat al motor especialitzat en Café Racers i cotxes americans clàssics i actuals. Una proposta oberta al públic que ens proposa acostar-nos als estands professionals del sector per conèixer, descobrir o comprar les darrers novetats d’aquest sector. L’esdeveniment inclourà a més una selecció de food trucks amb una variada oferta i una zona de bar on gaudir de la cervesa artesanal americana Founders, importada especialment per aquesta ocasió.

I juntament amb això, la música en directe serà l’acompanyament ideal, amb la presencia de la Iband, Elvis Tribute Band y The Soul Man Quartet. La Elvis Tribute Band será el cap de cartell del dissabte nit amb Iband com a teloners, els quals, diumenge, també amenitzaran l’hora del vermut. Diumenge tancaran l’esdeveniment els tarragonins The Soul Man Quartet.

Finalment, el dissabte tindrà lloc una concentració de cotxes i motos que faran un cruising per la ciutat de Tarragona, acabant a la zona d’exposició de la Tarraco Arena Plaça per poder veure els cotxes en ple carrer.

Organitzat amb el recolzament i patrocini de Gas Monkey Garage a través del seu únic distribuïdor oficial a Espanya, l’esdeveniment reserva a més altres sorpreses per als assistents. A més, convida a participar en el sorteig de un Ford Mustang del 64 preparat per a ser conduït al nostre país, amb tota la documentació i presetacions homologades pel taller V8 Classic Trucks.

Made as America obrirà les portes el dissabte 3 de setembre d’11 a 24 h i el diumenge d’11 a 22h. Les entrades tenen un preu de 5€ o 7€ amb consumició, i es poden adquirir anticipadament via les taquilles de la Tarraco Arena Plaça, per Internet a través de www.tap.cat . També es poden adquirir el mateix dia a la caseta habilitada dins el Village de la Tarraco Arena Plaça.