Concert d’Satus Quo a la TAP

La ciutat de Tarragona podrà gaudir el proper 20 d’agost d’un dels tres únics concerts que la mítica banda britànica Status Quo oferirà a Espanya dins de la seva gira mundial ‘The Last Night of the Electrics’, que representarà l’última oportunitat de veure en directe i en format elèctric a una formació clau en la història del Rock’n’Roll.

El concert, que es preveu històric per a la ciutat de Tarragona, tindrà lloc el 20 d’agost a la Tarraco Arena Plaça (TAP) i és una iniciativa de la productora local Zero Produccions, propietària també de la sala de concerts de referència a la província , Sala Zero, en col·laboració amb la promotora britànica Cuffe & Taylor

La gira ‘The Last Night of the Electrics’ és un repàs per tota la història i hits de Status Quo, des de la seva fundació el 1962 fins als nostres dies. Suposarà, a més, l’última oportunitat de gaudir de la seva música en format elèctric, ja que els britànics han anunciat que aquesta serà l’última gira mundial de la banda i que, a continuació, només se’ls podrà veure en format acústic. Tarragona tindrà aquest estiu, per tant, l’ocasió gaudir d’un moment únic en la història del Rock’n’Roll.