Confirmada l’òpera musical flamenca Carmen

Confirmat per al 22 de juliol a la Tarraco Arena Plaça el musical d’òpera flamenca “Carmen”, amb l’espectacular directe de la banda de cornetes i tambors de la Esperanza de Triana de Sevilla.

El dramaturg sevillà Salvador Távora, amb aquest reconegut espectacle, plasma la seva visió d’un mite i llegenda com la de “Carmen la cigarrera”. Però en aquest cas, transmetent la genuïna història explicada per la seva àvia, treballadora de la mateixa fàbrica de tabacs on en èpoques de difícil situació social, les dones intentaven sobreviure i lluitar pels seus drets.

Un espectacle de profundes arrels andaluses que per mitjà del ball i el cant flamenc, el toc de guitarres, la música en directe de la banda de la Banda de Cornetas y Tambores de la Esperanza de Triana, un cavall d’alta escola, units al llenguatge teatral propi de Salvador Távora, són capaços de trasladar a l’espectador a un univers visual, sonor i de sentiments, difícils d’oblidar. L’obra fou estrenada el 1996 i des de llavors ha estat representada en gairebé 1.000 ocasions realitzant gires mundials de gran èxit. Té a més un premi MAX de les Arts Escèniques, ha visitant gairebé trenta països i ha estat vista per gairebé un milió d’espectadors.

L’Òpera Flamenca “Carmen”, que es realitzarà el 22 de juliol a la Tarraco Arena Plaza, es per ara, el darrer espectacle inclòs al Festival IMAGINA’T. Les entrades estaran a la venda ben aviat.