El Tarraco Arena Winter Festival arriba a la TAP

El Tarraco Arena Winter Festival és el nou festival que se celebrarà entre novembre de 2015 i febrer de 2016 dins el marc del Tarraco Plaça Arena. Es tracta d’una nova proposta per a la ciutat de Tarragona que neix per omplir els mesos d’hivern amb tota mena de cites musicals, escèniques, culturals i festives. El Tarraco Plaça Arena vol convertir-se en el gran escenari cobert de la ciutat, donant cabuda als esdeveniments més atractius del moment.

Un festival perquè cadascú el gaudeixi al seu gust

L’agenda d’activitats inclou propostes per a totes les edats, des del públic infantil, als joves de diferents franges i el públic més adult. I de la mateixa manera es dirigeix a persones de tots els gustos, sensibilitats, àmbits i preferències.
Alhora pretén ser un pol d’atracció per a la gent no només de la ciutat sinó també d’altres poblacions properes a Tarragona així com dels visitants que estiguin de pas. La particularitat d’aquest festival serà la capacitat de convocar grans audiències en un espai cèntric de la ciutat durant els mesos més freds.

Descarrega’t el PDF del Tarraco Winter Festival