El Vermouth electrònic arriba a la TAP

Si parlem d’una de les festes diürnes mes populars a Tarragona, molts coincidiran en un mateix nom ‘Vermouth electrònic’. Organitza’t per Xow Bar i pel col·lectiu musical Cienwatios el 12 de març podrem gaudir d’una de les festes que crea’n tendència dins de la Tarraco Arena Plaça.

El projecte neix d’una iniciativa orientada a netejar la mala imatge que es té de la música electrònica. El col·lectiu Cienwatios va decidir adoptar el format nocturn a un pla diürn de la mà d’una de les nostres tradicions més populars, el vermut, fet que ha aconseguit apropar-lo a un públic més ampli i divers. El col·lectiu musical Cienwatios té una extensa experiència en la difusió i promoció d’espectacles i activitats relacionades amb la música electrónica i han col·laborat en esdeveniments i clubs com Bilboloop (Bilbao), Transmediale (Berlín), CCCB, sala Razzmatazz (Barcelona), Row14, etc.

Aquesta vegada arriba’n a la TAP per oferir-n’os  amb XOW bar (el nou referent gastronòmic en el cor de Tarragona) el festival que combina la música d’avantguarda amb les tradicions culturals més clàssiques. En aquesta ocasió gaudirem de la mà dels Dj’s Nauzet Jonay & Wilk.o d’una sessió Especial Dj’s SET de música electrònica i Vermut, gràcies als nostres ‘Partners’ oficials Martini i XOW Bar a la TAP, San Miguel.

Els organitzadors ens ofereixen alguns consells com portar roba còmode per l’esdeveniment i ulleres de sol, per accentuar d’aquesta manera el caràcter festiu e informal de la festa. Així com alguns hashtags per a pujar les nostres fotos de l’esdeveniment a instagram com son #vermouthelectronic #somelvermouthelectronic i#vermouthelectronic201, tots ells destinats a que els assistents puguin veure’s a la pàgina oficial d’Instagram del Vermouth Electrónic.

Sens dubte tot està a punt perquè aquest 12 de març sigui una festa inoblidable. Una aposta alhora per el que és nou i el que és tradicional que dóna com a fruit un referent de la diversitat cultural Tarraconense que no et pots perdre.