Es posen a la venda les 3.800 entrades per a la ‘nova’ Disfressa d’Or de TGN

L’acte es trasllada a la Tarraco Arena Plaça i passarà a celebrar-se el divendres de Carnestoltes (13 de febrer) en una única passada

A les 10 d’aquest matí es posen a la venda les entrades per a la nova Disfressa d’Or:com ja es va anunciar en el seu moment i es va confirmar ahir en roda de premsa, l’espectacle, «el nou emblema del Carnestoltes de Tarragona», segons ho va definir l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, passarà a celebrar-se en 2015 en una única passada (fins ara eren tres), en divendres –el 13 de febrer a les 22.00– (fins ara era el dijous), i serà en la Tarraco Arena Plaça (fins ara era en el Recinte Firal), amb l’objectiu principal de satisfer l’elevada demanda de localitats.

El nou emplaçament permet posar a la venda, de sortida, 3.800 entrades, que podran comprar-se AQUÍ, així com en les tendes Arsis de Tarragona i Qui’k de Reus. Els preus van dels 10 als 15 euros, despeses de gestió (d’1,5 euros) aparti: les de 15 euros són numerades i en la sorra de la plaça; les de graderia Premium són també numerades, i costaran 12 euros;i finalment les més barates, que costaran 10 euros, donen dret a un seient en la resta de la graderia, sense numerar.

Cal recordar que l’any passat, en el Recinte Firal, el preu per entrada era de 5 euros. La regidor de Cultura, Begoña Floria, va explicar que precisament el preu «va ser un dels temes que va caldre analitzar conjuntament amb les comparses». «Cal tenir en compte que el trasllat comporta una inversió superior, però també comporta un creixement qualitatiu de l’espectacle, i es va decidir que valia la pena assumir aquest augment del preu i apostar pel canvi d’escenari», diu Floria.

‘Un 30% del públic repetia’

A més de les 3.800 localitats que sortiran inicialment a la venda, hi ha 800 més que podrien habilitar-se en cas que sigui necessari. Així ho va explicar Sergi Solís, responsable d’Abril Produccions/Music from Tamarit, l’empresa promotora de l’espectacle, qui a més va argumentar que, malgrat el que pugui semblar, l’increment d’oferta de localitats és molt significatiu. Fins ara, en el Recinte Firal s’oferien tres passades de la Disfressa d’Or a raó de 1.000 localitats cadascun: 3.000 en total.Ara s’ofereixen 3.800 en una única passada, la qual cosa podria semblar un augment insignificant, però no és així:«Calculem que, de les 3.000 persones que venien al Recinte Firal, un 30% repetia en les tres passades. De manera que en realitat les places que guanyem no són 800, sinó que calculo 2.000», afirma Solís sobre aquest tema.

Celebrar la Disfressa d’Or en la TAP costará 40.000 euros, dels quals 10.000 seran aportats per l’Ajuntament i els altres prop de 30.000 per la promotora privada. Quant al dispositiu, s’instal·larà un escenari amb un frontal de 28 metres («en una gran gira com les d’Alejandro Sanz o David Bisbal els frontals d’escenari són d’entre 24 i 28 metres», va destacar Solís) acompanyat de dues pantalles gegantes.