Entrades pel XXVI Concurs de Castells a la venda el 27 de juliol


760x538

Arriba el XXVI Concurs de Castells, la gran fita del món casteller, un esdeveniment únic on les 42 millors colles del país competeixen per mostrar les seves millors construccions. Serà els dies 1 i 2 d’octubre, i com en les seves darrers edicions, tindrà lloc a la Tarraco Arena Plaça. Les entrades es posaran a la venda a partir del dia 27 de juliol.

Cal afegir també que hi haurà una jornada prèvia el diumenge 25 de setembre a la plaça del Castell de Torredembarra, amb la participació de 12 colles i accés lliure i gratuït.

Per a la jornada de dissabte 1 d’octubre es posaran a la venda 4.500 localitats, mentre que per la jornada de diumenge 2 s’ampliarà l’aforament fins 5.200 entrades. Les localitats que falten fins completar l’aforament final de la plaça es vendran a les colles participants i es reservaran per a les autoritats i patrocinadors. La primera setmana de setembre es coneixeran oficialment les 42 colles participants, i el dia 3 de setembre es farà el sorteig de l’ordre d’actuació i ubicació a plaça.

Pel que fa al procés de venda, cada persona podrà comprar un màxim de quatre entrades d’una mateixa jornada i només es permetrà una sola operació per usuari. La venda es gestionarà a través de la plataforma 4Tickets i podràs adquirir-la a través d’aquesta web a través de TAP Tickets.

El Concurso de Castells és un espectacle de primer nivell y una oportunitat magnífica de gaudir dels castells, una mostra cultural catalana declarada Patrimoni Cultural i Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.