Més de 120.000 persones passen per la TAP by San Miguel al 2014

_DSC2060AG

Més de 120.000 persones han passat per la Tàrraco Arena Plaça durant el 2014, consolidant l’espai com un recinte referent a la ciutat.

Unes 25.000 persones corresponen als assistents del concurs de castells, l’esdeveniment que més gent ha dut a la TAP by San Miguel aquest any passat. Unes 20.000 van assistir a la fira Medievàlia i 10.000 més a la Feria d’Abril.

Ja a principis d’aquest 2015, el recinte va acollir l’espectacle Gisela, El Libro Mágico, que va aplegar 3000 persones. La TAP by San Miguel seguirà acollint diversos esdeveniments, actes i projectes de diferents tipologies per aquest 2015.

Els dies 6 i 7 de febrer arribarà la fira Templera, amb activitats gratuïtes per al públic familiar relacionades amb el món medieval. Per Carnaval, el recinte acollirà la Disfressa D’or i la Revetlla. A finals de març, l’espectacle Disney Live! Mickey’s Music Festival. En l’apartat musical, ja s’han confirmat dos macroconcerts que es faran al recinte: Joaquín Sabina, el 4 d’abril i Pablo Alboran, el 28 d’agost. S’espera que per Santa Tecla la TAP aculli alguna actuació musical important. La segona edició de la Tarraco Tast Week se celebrarà del 18 al 21 de juny.

pel que fa a la creació de la zona Chill Out, que s’ubicarà als antics corrals de la plaça de braus, aquesta obrirà previsiblement al mes de juny.

Ho ha explicat a Tarragona Ràdio el gerent de la Tarraco Arena Plaça by San Miguel, Jesús Feliz.

Durant el 2015 també es millorarà el TAP Tour, el recorregut que explica l’arquitectura de l’edifici i l’evolució que ha experimentat al llarg del temps. La intenció és finalitzar les obres en equipaments amb la incorporació de vestuaris, oficines i sala de premsa.