La nova TAP!

L'espai per a esdeveniments corporatius més innovador del Mediterrani

2
És un dels projectes més innovadors del sud d’Europa. Una proposta d’espai polivalent en un edifici emblemàtic de Tarragona completament renovat, remodelat i transformat en un equipament únic a disposició dels tarragonins i de tots els visitants nacionals i estrangers.

Una gran reforma ha permès un major i més ampli ús del mateix. La TAP ha conservat el seu exterior convertint l’interior en un mod
ern equipament cobert per una cúpula metàl·lica amb una part mòbil que permet obrir-la 40 metres de diàmetre amb un efecte espectacular.A l’espai central disposem de 55 metres de diàmetre per a realitzar tot tipus d’esdeveniment i així donar cabuda a un gran nombre d’assistents. L’aforament total és de 10.800 persones.

L’equipament tecnològic de la TAP permet tot tipus d’esdeveniments i oci de gran format: sopars de gala, fires comercials, concerts, espectacles musicals, dansa, teatre, esports, desfilades de moda, jor
nades, promocions i actes populars de Tarragona, destacant el Concurs de Castells, així com tot tipus d’actes empresarials i institucionals.

La imponent zona central, la seva gran capacitat, la seva acústica i el seu equipament converteixen la TAP en un espai ideal per realitzar a la ciutat de Tarragona grans esdeveniments Nacionals i Internacionals com els Jocs del Mediterrani 2017 on la TAP figurarà com a una de les seus esportives.