Esdeveniments

soparstap_mida2soparstapLa Tarraco Arena Plaça, situada al centre de Tarragona és un dels projectes més innovadors del sud d’Europa. Una proposta d’espai polivalent en un edifici emblemàtic completament renovat, remodelat i transformat en un equipament d’última generació que incorpora tots els aspectes tècnics més moderns, respectant la personalitat d’una antiga plaça de braus, essent un recinte diferent tant a Cataluña como a nivell internacional a l’hora d’acollir esdeveniments de gran magnitud.

El canvi radical de la TAP es va produir a finals de la de última dècada quan es va incorporar una cúpula retràctil que dotava al recinte de noves possibilitats. Pocs es podien imaginar que l’arena de la plaça podria arribar a acollir, per exemple, sopars de luxe. Així doncs, la TAP, gestionada per la Agència de Publicitat Internacional Catalana (APIC), ofereix infinites possibilitats per organitzar qualsevol tipus d’esdeveniment com ara congressos, sopars corporatius, esdeveniments privats, fires, convencions, concerts y espectacles de tots els formats.

Si desitja organitzar el seu esdeveniment a la Tarraco Plaça Arena, demani’ns més informació al telèfon 977 211 985 o enviï’ns un correu electrònic a info@tap.cat