DORIAN EN CONCIERT

Considerada una de les bandes amb més projecció nacional i internacional de l’actual escena musical indie, DORIAN aterra per primera vegada en TAP CLUB, de la mà de PALMFEST, el festival de música independent del sud de Catalunya amb el qual Marc Dorian, Belly Hernandez i la resta de components, Bart, Lisandro i Victor, tenen una relació especial. Després d’haver actuat en les edicions de 2008 i 2013 de PALMFEST, DORIAN torna de la mà de RADAR PALMFEST per concloure el seu Gira “Deu anys i un dia” en un concert que promet ser emotiu i espectacular, amb l’estrena del nou recinte TAP CLUB dins de la Tarraco Sorra Plaza.

Cançons del seu repertori com Qualsevol altra Part, Paradisos artificials o La tempesta de sorra han tingut gran calat popular en els últims anys i acumulen més de 50 milions de reproduccions en YouTube i les podrem gaudir el proper dia 16 de desembre a Tarragona en l’únic concert a la província.

No et pots perdre una oportunitat única de veure una banda ja llegendària al nou espai TAP CLUB. Com a artistes convidats tindrem a TYCO BRAE, la nova promesa indie-pop de la província, i els locals Wardenclyffe amb la seva posada en escena plena de sintetitzadors i efectes espectaculars com el laser harp.

Enllaç al video:

Compra les teves entrades:

tapticket

  • Category: 1
  • Date: December 16, 2016