HOTEL COCHAMBRE

Vols viure una festa inoblidable al espai més espectacular? Doncs ja ho tens! Et portem Hotel Cochambre al TAP CLUB de Tarraco Arena Plaça.

Hotel Cochambre és la banda festiva personificada, formada per Benito Inglada al 2000 i que no ha parat de girar per mil festes, sales i recintes de tot l’estat.

La història d’Hotel Cochambre comença quan els membres de la formació es troben a un hotel que no tenia cap estrella, però on es van allotjar les millors bandes i músics de tots els temps. Al ser aquest expropiat , surten a interpretar “com poden” versions de cançons de tots aquests grans artistes. Des de llavors no paren de fer festa per tot Catalunya.

Tres premis ARC i milers d’actuacions donen fe que la història d’Hotel Cochambre és per sentir-la i gaudir-la, ballant i saltant. Els hits dels 80, 90, 00 i els més actuals interpretats per uns músics impressionants, amb un show de so i llums espectacular, on no pares de ballar, cantar i interactuar amb la banda.

Encara no saps què fer aquests dies de sopar de Nadal? Doncs molt fàcil! Queda amb els teus amics, empresa, parella o familiars i vine al TAP CLUB el pròxim 17 de desembre, escull la teva entrada amb copa o sopar, i oblida’t de tot! Vine a la millor festassa en directe d’aquest Nadal: HOTEL COCHAMBRE

Categories a la Venta
Entrada a la festa amb consumició: 10€ Oferta llançament 7€
Entrada + sopar per grups: des de 32€ Oferta llançament 29€

Horaris
Sopars: des de les 21:00 h
Espectacle Cochambres: des de les 23:00 h

MÉS INFORMACIÓ:  977 21 19 85

Enlace al video:

Compra tus entradas:

tapticket

  • Category: 1
  • Date: December 17, 2016