LEIVA en concert

La Tarraco Arena Plaça (TAP) acollirà el dia 31 de març de 2017 una de les gires més exitoses del rock estatal actual. Los 40 Principales i ZERO Produccions portaran a Tarragona al madrileny LEIVA, en la seva gira de presentació de ‘Monstruos’ tercer disc en solitari de l’ex component de Pereza, un treball que, com els seus dos antecessors, apunta clarament al Disc d’Or.

LEIVA està en plena forma. Sense haver deixat al seu públic recuperar-se de la imparable gira anterior, aquest estiu va tornar a la càrrega i va publicar ‘Monstruos’ , un autèntic discàs, al qual la música sosté i eleva el ‘shock’ líric, tibant la corda o deixant anar sedal a conveniència de la cançó. LEIVA té interioritzat el rock de guitarres anglosaxó (del rock americà a la new wave, dels setanta a l’actualitat), el rock urbà espanyol i el rock argentí i els usa amb la saviesa de qui ho porta en els gens i ho practica diàriament.

I el que és millor encara: la seva especialitat és portar tota aquesta seva energia i virtuositat al directe, tal i com Tarragona podrà comprovar quan la primavera arribi a la ciutat. LEIVA arribarà després d’encadenar sold-outs a ciutats com Bilbao, València, A Coruña, Santander o Granada i d’actuar a la gala dels Premis 40 Principales (Palau Sant Jordi, avui mateix), als quals està nominat, així com de tenir totes les entrades venudes pel concert de demà a Barcelona. El seu retorn a Catalunya serà ja el 31 de març de 2017 a Tarragona.

Entrades a 25€

  • Category: 2
  • Date: March 31, 2017