Musical: Michael’s Legacy

Michael’s Legacy, avalat pel Club de Fans de Michael Jackson a Espanya, com el millor tribut al gran Rei del Pop en l’actualitat, és un espectacle homenatge a Michael Jackson, creat per la companyia Jackson Dansi Company.

Michael’s Legacy és el primer tribut a Michael Jackson que ofereix el concepte d’espectacle que tenia el rei del pop en els seus gires. Michael’s Legacy tracta d’un espectacle apte per a totes les edats, en el qual es podrà gaudir d’una escenografia molt cuidada, amb rèpliques exactes de les cançons originals i un toc especial dau per la companyia en les seves representacions, amb un gran cos de ball format per 9 ballarins i grans veus en directe que ens transmetran a la perfecció els missatges que el rei del pop ens feia arribar en cadascuna de les seves actuacions, fent-te viure una increïble història com si tu anessis el protagonista.

La Jackson Dansi Company crea aquest espectacle musical de gran format per a tots els públics, amb el qual han actuat en els grans recintes internacionals.

Aquest increïble grup artístic està format per un elenc de gairebé vint persones entre ballarins, actors i cantants, que al costat de la seva capacitat interpretativa ens transmetran a la perfecció els missatges que el rei del pop ens feia arribar en cadascuna de les seves actuacions. Per a això comptem amb el millor Impersonator del Rei del Pop, amb gran semblança física i capaç de realitzar i transmetre a la perfecció, cada moviment i gest que acompanyaven en cadascun dels seus concerts a aquest gran artista com va ser MICHAEL JACKSON.

Compra les teves entrades

tapticket

  • Category: 1
  • Date: December 10, 2016 - December 11, 2016