Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

La Purga

febrer 9 - 17:00 - febrer 10 - 3:00

“Sobrevive a la Purga” és un Real Game organitzat per WRG World Real Game, una empresa que es dedica a crear un oci alternatiu més realista i més impactant.

Aquest joc està basat en la pel·lícula Election: la nit de les bèsties (la purga 3) i consisteix bàsicament a adaptar aquesta pel·lícula a la vida real en forma de joc i amb actors.

La seva temàtica consisteix en dos bàndols, el bàndol anti-purga que ajuda a la gent i fa el possible per rebutjar i acabar amb la salvatge tradició, i d’altra banda, el bàndol pro purga que aprofita aquesta nit per satisfer les seves ànsies.

La controvèrsia està servida. Fa una dècada es va establir una tradició als Estats Units d’Amèrica del Nord. Durant una nit, no hi hauria restricció dels delictes que es cometessin.

Qui s’ho pot permetre es construeix un búnquer, viatja fora del país, o crea el seu particular “habitació del pànic” a casa seva.

Els més adinerats contracten mercenaris i fortifiquen les seves mansions.

La gent normal, no pot fer molt més que protegir el poc que té: la seva casa, el seu comerç, el seu vehicle i les seves vides, i pregar per que durant la nit de la purga ningú centri la seva atenció en ells.

Vine a ser el protagonista d’aquesta pel·lícula el dissabte 9 de febrer a la Tarraco Arena on hi haurà dos passes de purga: de 17 a 21h – 23h a 03h

Descarrega l’autorització per a menors de 16 anys aquí.

Normativa i accés de menors  |  Accés mobilitat reduïda

Detalls

Inici:
febrer 9 - 17:00
Finalització:
febrer 10 - 3:00
Web:
http://sobrevivealapurga.es/purga.html

Recinte

Tarraco Arena (TAP)
C/ Mallorca 18
Tarragona, Tarragona 43001 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
977 21 19 85
Web:
www.tap.cat