I Food Truck Festival & Vintage Market

cartel-food-trucksEl Food Truck Festival & Vintage Market és un nou esdeveniment gastronòmic i de “mercadillo” vintage que aterra a Tarragona de la mà de *Tarraco Arena Plaza by San Miguel (TAP). L’esdeveniment, situat a l’impressionant espai de la TAP, al centre de la ciutat de Tarragona té com a objectiu el convertir-se en l’epicentre gastronòmic i d’oci a la província els propers dies 15 a 17 d’octubre, oferint un esdeveniment en el qual els llocs de menjar sobre rode seran, al costat d’un mercat ambulant vintage, els grans protagonistes, amb el objectiu de oferir un esdeveniment per a tots els públics, gustos i paladars.

L’esdeveniment estarà amenitzat amb actuacions en directe de bandes de rock’n’*roll, swing i grups de versions, a més de sessions de djs organitzades des de la sala de concerts de referència a la província, Sala Zero, a través del seu equip de producció. També comptarà amb la col·laboració de l’Escola de Ball TarracoHop, que oferirà classes de ball obertes a tots els públics amb objecte d’ensenyar els primers passos del ball de moda en l’actualitat: el Lindy Hop. L’activitat es completarà amb un ball social al costat de l’associació local TGNSwing. L’esdeveniment a més comptarà amb un espai per a oci infantil i la ja mencionada zona dedicada a mercat ambulant vintage.

Tot el festival estarà organitzant íntegrament per professionals del sector de producció d’esdeveniments, hostaleria, grans actuacions i produccions musicals. Professionals acostumats a treballar amb grans esdeveniments formant part d’equips multidisciplinaris, assegurant la professionalitat i la qualitat en tot moment.

La Tarraco Arena Plaza by San Miguel està situada en ple centre de la ciutat de Tarragona, al carrer Mallorca, representant un espai impressionant, de molt fàcil accés, amb més de 2500 m2 de rodo, diferents espais i amb els último avanços tècnics per a tot tipus d’esdeveniments. En definitiva, un *edificoemblemático donat a convertir-se en una referència en el Sud d’Europa. L’espai és de fàcil accés a peu, amb cotxe o autobús i tren des de l’estació local de Renfe Tarragona i disposa d’un aforament suficient per poder acollir al mateix temps a milers de persones, assegurant un tràfic de públic suficient a totes hores del dia, ideal perquè els llocs de menjar i mercat vintage rendibilitzin l’espai reservat a aquest efecte.