La Segona Food Truck & Vintage Market ha estat tot un èxit

La  Tarraco Arena Plaça by San Miguel va acollir aquest cap de setmana la 2º edició d’aquesta  mostra de gastronomia urbana i d’oci amb una important afluència de públic.

La Tarraco Arena Plaça by San Miguel (TAP) va acollir aquest cap de setmana la segona edició  del FoodTruck & Vintage Market, després de l’éxit de l’anterior edició el passat mes d’octubre. Tal com era d’esperar ha sigut un gran èxit d’asistència superant els 20000 asistents.

La TAP y Zero Produccions coorganitzadors d’aquesta original iniciativa d’oci gastronomia volen agrair l’assistència a tot el públic que va poder gaudir durant 3 dies del festival que aspira a convertir-se en l’epicentre de l’oci familiar i gastronòmic de la província. El Food
Truck Festival va comptar amb una vistosa i renovada concentració d’originals parades de menjar sobre rodes aptes per a qualsevol gust i amb un mercat vintage ric en productes d’interès per a qualsevol tipus de consumidors, a més d’activitats musicals i continguts destinats per a tota la família.

La Segona edició del Food Truck  & Vintage Market va estar amenitzat per una programació  divertida de la mà de Tarraco Surfers, Swing Airlains o U-Rock, a més de sessions de dj’s organitzades des de la Sala Zero,  sala de concerts referent de  la província.

Hem de remarcar la participació de l’Escola de Ball Tarraco Hop que, després de l’èxit de la primera edició, va tornar a oferir una clase de ball oberta per a tots els públics amb l’objedctiu d’ ensenyar els primers passos del ball de moda, El Lindy Hop.

L’esdeveniment va contar amb activitats infantils, sortejos i la presentación de la nova zona de maridatges de cervesa amb l’estimable col·laboració de San Miguel.

Per la seva part, 22 ‘food trucks’ van oferir als assistents les diverses especialitats gastronomiques a preus aptes per a totes les butxaques. Entrepans Gourmet, crepes, brotxetes, tapes especials, sushi i delícies cuinaries de diferents països i regions d’Espanya i el món.

El 2º Food Truck Festival & Vintage Market es una iniciativa de la Tarraco Arena Plaça by San Miguel i Zero Produccions.