LA TAP acull el primer espectacle d’elit sobre les arts marcials modernes i esports de contacte.

La primera vetllada d’aquestes característiques a la provincia acollirà combats tant de boxa, full contact, Kick Boxing com també el Muay Thai o el MMA tot convertint la Tarraco Arena Plaça by San Miguel en un ring on es disputarà el cinturó del mediterrani homologat per la Organització Mundial de Kick Boxing Espanya (OMKE).

la-gabia-apaisado

La boxa, el Full Contact, el Kick Boxing, el K-1, com també el Muay Thai, el Grappling i el MMA, ens esperen aquest cap de setmana a la Tarraco Arena Plaça, amb el esdeviment num 72 d’ Hombres de Honor, un espectacle d’elit sobre les arts marcials modernes i esports de contacte.
 
La primera vetllada mixta d’aquestes característiques s’estrena a tot el territori del Tarragonès, on no faltaran sinergies de diverses tècniques presentades per professionals en forma d’espectacle al ring, al més pur estil americà.
 
En els últims anys s’ha incrementat l’interès per aquest tipus d’arts marcials donat el seu contingut competitiu que acull cada cop més competidors. Aquestes modalitats requereixen un gran esforç per cada lluitador per arribar a ser el millor I desvenvolupar totes les habilitats necessaries.
 
La vetllada comptarà amb lluitadors amb carrera, entre d’altres trobem lluitadors amb carrera que disputaran combats estel·lars tan esperats com el que tindrà lloc entre Xavi Flotats del Gimnàs Puro Impacto de Barcelona i David Rodriguez Tortajada del Club de Boxa SFC, o Jordi Fumanyà del Gimnàs Antarai i Eric Morros Ariza del Furio Jol, disputant els títols del campionat de Catalunya dels pesos 61 kg i 70 kg. A més a més comptarem amb un combat més neo professional entre Omar Coulibaly i Wallid DJ-Boy procedents de Sant Sebastian el primer i la localitat de Valls pel Segon. Tots aquest en la modalitat K-1.

La cita es cel·lebrarà el proper dissabte 16 de Gener, dins d’un entorn esportiu treballat per acollir aquest tipus de competició, gràcies a la organització local del Gimnàs KMT i a la col·laboració de la Tarraco Arena Plaça by San Miguel. Les portes s’obriran a partir de les 18h, moment on ja podrem sentir al Speaker fent ambient…que comenci el combat.

Llistat oficial de combats:

TAULA-COMBATS

Compra aquí les teves entrades