L’Equip Repsol Honda visita Tarragona

Equipo Repsol Honda

El proper divendres 30 de setembre a las 20:00h tens una cita molt especial a la Tarraco Arena Plaça. Un acte esportiu solidari en el que tindràs l’oportunitat de conèixer els teus pilots favorits i gaudir d’una espectacular exhibició de Trial en un ambient únic. Organitzat per l’equip Repsol Honda, l’esdeveniment comptarà amb la presencia de Marc Márquez, Dani Pedrosa, Tony Bou, Takahisa Fujinami i Jaime Busto, els quals respondran a les preguntes del públic. Vols proposar la teva pregunta? Envia-la a través de la web tarragona.repsol.com i si resulta seleccionada podràs conèixer a als pilots en persona i guanyar entrades gratis. A més, es sortejarà una Scooter entre tots els assistents. Tot això, juntament amb una demostració de Trial per gaudir de la vessant més espectacular d’aquest esport.

Compra ja la teva entrada a tarragona.repsol.com. Aquesta té un preu simbòlic de 3 euros que es destinarà íntegrament a l’Escola Solc d’educació especial.

Com a complement d’aquest esdeveniment, del 28 de setembre al 2 d’octubre s’instal·larà a la Rambla Nova el Repsol Racing Tour, un camió amb l’exposició gratuïta que recull, en 145 metres quadrats, peces clau en la historia de la competició del motor a Espanya: la moto amb la què Marc Márquez va guanyar el seu primer Mundial de MotoGP, un mono de competició de Dani Pedrosa, exposició de productes pel motor, vídeos, fotografies… un espai pensat per a què tota la família pugui submergir-se en el món del motor i acostar-se a la historia d’un equip campió, amb espais interactius i tecnològics per a una experiència molt especial.