Marina Bautista a “La Herrería”

Cartel-web
El proper 5 d’agost, a les 21 hores,
la bailaora Marina Bautista farà la seva presentació oficial a Tarragona, la seva ciutat natal. En concret al Tablao flamenco “La Herrería” situat a la mateixa Tarraco Arena Plaça, i amb entrada pel carrer Jaume I.

Serà una actuació molt especial en la que l’artista es donarà a conèixer en la seva ciutat d’origen per descobrir-nos l’emoció del seu ball. Vindrà acompanyada a més de grans artistes del panorama nacional com Thais Hernández i Juan Manuel Mora al cant, Adán Pérez a la guitarra, Gerard Marsal a la flauta i al saxo, i Jesús Blanco a les palmes i al ball.  Un espectacle flamenc en el que aquesta jove promesa catalana ens delectarà amb les seves figures i estampa, embruixant-nos pel poder i la bellesa del seu ball. La bailaora ja ha conreat numerosos éxits com a cos de ball en numeroses companyies de països com la Xina i Itàlia, i representa un valor emergent dins el món del flamenc. En aquesta ocasió, com a solista, ens mostrarà tot el què ha après durant la seva curta però radiant i intensa carrera.

Entrades ja disponibles a les taquilles de la TAP (de dilluns a divendres de 10h a 14h) i a Internet, a través de TAP TICKET, a partir del 21 de juliol.