Més de 24.000 persones gaudeixen a la TAP de la primera edició del Food Truck & Vintage Festival

La Tarraco Arena Plaça by San Miguel s’ha convertit aquest cap de setmana en l’epicentre gastronòmic i d’oci familiar de la demarcació

Tarragona, 18 d’octubre de 2015. La Tarraco Arena Plaça by San Miguel (TAP) tancarà a les 20 hores d’avui les portes d’una reeixida primera edició del Food Truck & Vintage Festival, pel qual han passat més de 24.000 persones en tot el cap de setmana. Aquesta nova iniciativa de la TAP, en col·laboració amb Zero Produccions i Vintage Màrqueting, ha convertit a l’antiga plaça de toros de Tarragona en l’epicentre gastronòmic i d’oci familiar de la província, gràcies a una variada oferta que ha alternat una vistosa concentració d’originals establiments de menjar sobre rodes aptes per a tots els paladars, amb un mercat vintage ric en productes d’interès per a tot tipus de consumidors, a més d’activitats musicals i continguts destinats a tota la família.

Amb un marcat estil retro, el Food Truck & Vintage Festival ha comptat amb les actuacions en clau jazz, swing, blues, soul i rythm and blues de la Stromboli Jazz Band, l’Enma Fernández & The Bayou Band i The Sardina’s Golden Rule. També s’ha pogut gaudir de la selecció musical d’alguns dels djs habituals de la Sala Zero de Tarragona, com Dj Machete, Helmut o Ipopsycho. Esment especial mereix l’exhibició de ball Lindy Hop protagonitzada per Ruth Bartolomé,
professora de l’Escola de Ball TarracoHop, que també va impartir una classe oberta, seguida de balla social, en col·laboració amb l’Associació TGN Swing.

Així mateix, el públic assistent ha tingut ocasió de realitzar originals compres en el mercat vintage i gaudir de l’oferta gastronòmica de 20 food trucks que van proporcionar al visitant una àmplia gamma de possibilitats gastronòmiques a preus aptes per a totes les butxaques. Entrepans gourmet, piadines, crepes, arepas, cevitxes, pizzes en forn de llenya i tapes especials són solament algunes de les especialitats que han pogut degustar-se en l’esdeveniment.

L’èxit d’aquesta primera edició del Food Truck Festival & Vintage Market confirma la vocació de continuïtat del projecte, que es repetirà periòdicament a la TAP amb l’objectiu de consolidar a Tarragona aquesta original proposta. La propera cita tindrà lloc al gener de 2016.