Roda de premsa de Carlos Latre a la TAP

Les entrades per veure l’espectacle 15 años no es nada de Carlos Latre a la Tarraco Arena Plaça (TAP) ja estan a punt d’esgotar-se. Així ho van assegurar ahir des de l’organització, que va afirmar que «ja estem mirant com augmentar l’aforament». De fet, d’una idea inicial d’espectacle que havia de recórrer només tres ciutats, amb l’espectacle de Tarragona ja seran 170 representacions, tal com el mateix protagonista de 15 años no es nada, Carlos Latre, va explicar ahir en la presentació de l’espectacle en el mateix recinte de la TAP.

Segons Latre, l’èxit d’aquest show té a veure en què «la gent, tot i passar una dura de crisi, té moltes ganes de riure». L’artista tarragoní, que va confessar estar encantat d’actuar a una plaça «tan gran» i on al llarg de la seva vida hi ha anat tantes vegades a veure el concurs de castells i concerts, va explicar que, tal com diu el nom de l’espectacle, «15 anys no són res, ja que han passat volant».

Latre va recordar el seu pas pel programa televisiu Crónicas Marcianas com la seva universitat, però també va confessar trobar-se en un desert després. «De fer veuetes no es viu» va dir un Latre molt segur que l’èxit només s’aconsegueix amb treball i il·lusió per ser millor, ja que el do només representa un 10% de l’èxit. L’espectacle, tal com Latre va explicar ahir, és «una barreja de personatges que han marcat la meva vida, des de Luís del Olmo que escoltava cada matí la meva mare, passant per la ràdio esportiva i musical on hi vaig treballar tant a Reus com a Tarragona, fins a arribar a personatges de nivell internacional que és on vull fer el salt L’espectacle és el dissabte dia 12 de setembre a les deu de la nit i les entrades ja estan a la venda a la web de la TAP a 18 euros a les grades i 25 euros a les butaques de l’arena de la plaça.

Compra l’entrada aquí