Testimonials

Sweet roll danish applicake lollipop topping jelly-o. Apple pie chocolate cake cheesecake chocolate cake fruitcake. Chocolate cake pudding lemon drops cotton candy jelly-o. Chocolate cake cotton candy sweet dragée. Jujubes halvah wafer marshmallow. Chupa chups dragée chocolate bar gingerbread wafer bear claw. Marzipan jelly-o icing tootsie roll candy chocolate bar. Chocolate bar toffee biscuit ice cream powder pastry chocolate bar toffee. Lollipop cookie toffee jelly-o powder. Tiramisu caramels cotton candy.

Testimonial - Masonry

A Stand Decor som especialistes en serveis d’arquitectura
Efímera, disseny de stands per a fires i congressos, interiorisme i
Desenvolupament integral de projectes de qualsevol tipus, amb molts
anys d’experiència i que donen crèdit a la nostra professionalitat.
No tenim límits. Els límits els marca vostè.

Stand Decor

La seva finalitat ha estat la gestió de serveis de neteja i manteniment.Sensibilitzat per l’entorn, aposta per mantenir una política de cura pel medi ambient a la vegada que aposta per la qualitat com a valor inherent a la seva feina.

Sempre a punt

És una empresa que dedica la seva activitat fonamentalment a l’enginyeria logística i a l’elaboració de projectes d’optimització de producció.Treballen per millorar la competitivitat dels seus clientes, aconseguint resultats mesurables a curt termini i sostenibles en el temps.

Contenedores y Procesos

Dedica la seva activitat fonamentalment a la producció i manteniment d’estructures metàl·liques i serralleria. La seva experiència és extensa en tots els àmbits de la metal·lúrgia després de més de 15 anys en el sector.

Mantenimientos, Construcciones y Forjados

És avui dia una de les primeres empreses especialitzades en la península dins del sector de la il·luminació donada la seva polivalència a desenvolupar cada tipus de projecte en els diferents àmbits que el sector abasta.

Iluminación Albadalejo

JMT Ambiplan

Es el més gran proveïdor de lloguer de mobiliari a Europa, amb 3 seus a España i 9 a arreu d’Europa. Aquesta estructura, li permet oferir un servei logístic amb la máxima eficacia y excel.lència.
JMT Ambiplan garantitza la solució ideal per cada tipus d’esdeveniment mitjançant la seva amplia gama de productes de diseny, que juntament amb els consells dels seus professionals faran del seu esdeveniment algo únic.

JMT ambiplan